General Knowledge (GK) Questions for 4 years old Baby

General Knowledge (GK) Questions for 4 years old Baby
General Knowledge Questions for 4 years old Baby

In order to survive in this competitive world, you have to prepare your child starting his early years only and general knowledge is of extreme importance in this case. You can keep your kid ahead of others with general knowledge quiz for kids. You can pose them latest GK questions for kids that will help them become more aware of their surroundings. Easy general knowledge questions and answers in English are also a good way to keep them busy as they learn.

Ask the general knowledge questions for 4 years baby to keep them ahead of times. These General Knowledge (GK) questions and answers for kids will always leave them with sharper and smarter brains.

Easy General Knowledge (GK) Questions for 4 years old Babies

1. What is a baby frog called?

Answer: Tadpole

2. Where does a pig live?

Answer: Sty

3. Which animal is known as the ‘Ship of the Desert?’

Answer: Camel

4. How many letters are there in the English alphabet?

Answer: 26

5. What do you call the person who brings a letter to your home from post office?

Answer: Postman

6. How do you relate to your maternal grandfather?

Answer: Mother’s father

7. What is this beautiful structure called?

Answer: The Taj Mahal

Read also: General Knowledge Questions for 3 Year old Baby

8. The largest ‘Democracy’ in the world?

Answer: India

9. Which is the largest plateau in the world?

Answer: Tibetan Plateau

10. Which is the instrument used to measure Blood pressure?

Answer: Sphygmomanometer

11. Which day is observed as World Environment Day?

Answer: June 5

12. How many years are there in a century?

Answer: One Hundred

13. Which is the largest country in the world?

Answer: Russia (By area)

14. Who invented the Computer?

Answer: Charles Babbage

15. Which festival is called the festival of light?

Answer: Diwali

16. Which festival is known as the festival of colours?

Answer: Holi

17. What part of your body lets you see?

Answer: The eyes

18. What animal goes “Moo”?

Answer: Cow

19. Which jungle is the most dense in the world?

Answer: The Amazon is the densest jungle in the world.

20. How many players are there in a cricket team?

Answer: 11

21Which day is observed as World Literacy Day?

Answer: September 8

22. Who is the inventor of Radio?

Answer: Marconi

23. What colour symbolises peace?

Answer: White

24. Who is the founder of Microsoft?

Answer: Bill Gates

25. What city is the Statue of Liberty in?

Answer: The Statue of Liberty is in New York City

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *